Делегация на немския Айнтрахт посети стадион Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

...
Делегация на немския Айнтрахт посети стадион Виваком Арена - Георги Аспарухов“.
Коментари Харесай

Делегация на Айнтрахт посети Левски - ето какво се разбраха двата клуба

Делегация на немския Айнтрахт посети стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “. Тя бе в състав Александър Рихтер – шеф на Академията на клуба, Иван Стоянов, германец с български паспорт, който е началник на направление „ Индивидуална подготовка “ на гениите на Айнтрахт и Маркус Крьоше, състезателен шеф на клуба.

Те се срещнаха с изпълнителния шеф на Левски Даниел Боримиров, шефът на ДЮШ Елин Топузаков и основния методист на школата Нестор Юруков. Повод за визитата е бъдещо партньорство сред двете школи. От немската делегация са останали впечатлени от огромното количество юноши, които упражняват и взимат присъединяване в мачовете на първия тим и са се поинтересували за визията за налагане на гении при мъжете, написа уеб сайтът на " сините ".

Като първа точка в бъдещото партньорство се възнамерява замяна на треньори. Четирима експерти от ДЮШ на Левски – двама отборни, един кондиционен треньор и един треньор на вратарите ще минат образование при основния методист на Айнтрахт в Германия.

Четирима експерти от школата на немския клуб пък ще дойдат в България. Това е единствено първата стъпка от бъдещето партньорство, като занапред се плануват още взаимни начинания, които целят да покачат квалификацията на експертите в школата на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР